Vädervarningar
Larimer County Administrative Offices, District Attorney och Courts kommer att vara stängda för att fira Juneteenth National Independence Day-helgen den 19 juni 2024. Larimer County Soptippen kommer att vara öppen. Kritiska länstjänster störs inte av stängningar.
Översätt till spanska
SHR

Deputerade utreder en krasch som dödade en motorcykelförare och skadade en annan allvarligt.

Strax före 3 den 4 april 2024 fick Larimer County Sheriff's Office flera 911-samtal om en allvarlig krasch i korsningen mellan Highway 287 och Berthoud Parkway. LCSO-ställföreträdare, Berthoud Fire och Thompson Valley EMS medicinska besättningar reagerade på platsen. 

Deputerade fastställde att en motorcykel färdades i det norrgående körfältet på Highway 287. Kollisionen inträffade när en 2022 Ram 2500 flakbil som färdades i den södergående körfältet på Highway 287 svängde åt vänster in på Berthoud Parkway. Motorcykelförarna, en vuxen man och en vuxen kvinna, fick båda allvarliga skador och fördes till ett sjukhus i området. Tyvärr dukade mannen av av sina skador och förklarades avliden. Rättsläkaren i Larimer County kommer att släppa sin identitet vid ett senare tillfälle. Den vuxne manliga föraren av lastbilen skadades inte. 

"Våra hjärtan går ut till de många människor som drabbats av denna förödande krasch", säger Sgt. Justin Williamson, som leder LCSO Berthoud-truppen och fungerar som stadens brottsbekämpande chef. "Våra ställföreträdare arbetar regelbundet med att påverka körbeteenden, men att hålla våra vägar säkra är ett ansvar som alla förare delar."

På grund av kollisionens svårighetsgrad reagerade också LCSO CRASH-teamet. Korsningen mellan Highway 287 och Berthoud Parkway var stängd i cirka 4 timmar medan ställföreträdare behandlade platsen. Utredningen pågår och ställföreträdare arbetar med att fastställa vilka faktorer som bidrog till kraschen. Den som har information om händelsen kan kontakta vice Zack Anderson på 970-498-5597.
 

Publicerad på: 
Fredagen den 5 april 2024 - 3:21
Kontaktuppgifter: 

Public Information Officer
Larimer County Sheriff's Office
(970)980-2501 |  E-postadress

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil