Vädervarningar
Larimer County Administrative Offices, District Attorney och Courts kommer att vara stängda för att fira Juneteenth National Independence Day-helgen den 19 juni 2024. Larimer County Soptippen kommer att vara öppen. Kritiska länstjänster störs inte av stängningar.
Översätt till spanska

Du är inte ensam.  Ingen veteran behöver brottas med problem ensam. Utbudet av resurser som är tillgängliga för veteraner i norra Colorado och deras familjer är omfattande.  Snälla - om du kämpar, nå ut; om inte till någon av de organisationer som nämns i detta nyhetsbrev, sedan direkt till vårt kontor.  Vi hjälper dig att koppla dig till den individ, grupp eller organisation som bäst passar dina behov.

Telefon: (970) 498-7390
e-post: larimerveterans@larimer.org

Publicerad på: 
Måndagen den 25 mars 2024 - 3:46
Kontaktuppgifter:

Lee Cooper, Veteran Service Officer
Telefon: (970) 889-3027
e-post: lcooper@larimer.org

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil