Vädervarningar
Larimer County Administrative Offices, District Attorney och Courts kommer att vara stängda för att fira Juneteenth National Independence Day-helgen den 19 juni 2024. Larimer County Soptippen kommer att vara öppen. Kritiska länstjänster störs inte av stängningar.
Översätt till spanska
SHR

Flera personer har gripits för att ha levererat fentanyl som dödade en kvinna 2023. 

På morgonen den 27 juli 2023 svarade Larimer County Sheriff's Office på ett dödsfall i blocket 5400 på North Highway 1 (norr om Fort Collins). En man vaknade och hittade sin vuxna kvinnliga partner avliden. Utredarna hittade bevis på narkotikaanvändning på platsen, och en toxikologisk rapport identifierade senare flera droger i kvinnans system, inklusive metamfetamin och fentanyl. 

Utredarna ägnade månader åt att genomföra intervjuer och samla in digitala bevis för att identifiera personerna som levererade de dödliga pillren till offret. Efter omfattande kriminalteknisk analys identifierade de Fort Collins-borna Gary Brown, Diane Petryszyn och Roland Rideout som misstänkta.

Utredarna fick reda på att Fort Collins Police Services hade ett aktivt fall associerat med Browns hem i 600-kvarteret i Justice Drive-adressen. FCPS hade fått flera klagomål från grannskapet om misstänkt narkotikahandel. Den 29 februari 2024 genomförde Fort Collins Police Services en husrannsakningsorder i hemmet med hjälp av LCSO-utredare. Under sökningen hittade utredarna metamfetamin, flera hundra fentanylpiller och tre skjutvapen. En person citerades och tre personer greps:

Gary Brown (Födelsedag 05/19/71) 

  • Olaglig distribution av fentanyl som resulterar i döden (DF1)

Brown arresterades av LCSO och utfärdade en 750,000 XNUMX $ kontantförbindelse av Larimer County Court.

Christopher Bonin (Födelsedag 02/10/59)

  • Kontrollerat ämne - Innehav <1g fentanyl (DM1)
  • Kontrollerat ämne - innehavsschema I/II/III/IV/V (DM1)

Bonin arresterades av FCPS och utfärdade ett personligt erkännande på $1,250 XNUMX av Larimer County Court.

Alissa Garcia (Födelsedag 09/01/92) 

  • 2 teckningsoptioner - utebliven

Garcia var bokad på sina teckningsoptioner och utfärdade en 50 $ personlig erkännande obligation och $ 500 endast kontant obligation.

Bryce McClain (Födelsedag 07/03/86) 

  • Citerad för kontrollerad substans - innehav <1g fentanyl (DM1)

De två andra misstänkta i samband med distributionen som resulterade i dödsfall lokaliserades senare och arresterades:

Diane Petryszyn (Födelsedag 02/08/88)

  • Olaglig distribution av fentanyl som resulterar i döden (DF1)

Petryszyn utfärdades en obligation på 500,000 XNUMX $ endast i kontanter av Larimer County Court.

Roland Rideout (Födelsedag 05/21/81)

  • Olaglig distribution av fentanyl som resulterar i döden (DF1)
  • Ingrepp med fysiska bevis (F6)

Rideout utfärdades en 750,000 XNUMX $ kontantförbindelse av Larimer County Court.

"Säkerheten och välbefinnandet i vårt samhälle är av yttersta vikt för oss på FCPS, och vi är stolta över de starka arbetsrelationer vi har med våra partner brottsbekämpande myndigheter i regionen. Samarbetet mellan officerare, ställföreträdare och detektiver är ovärderliga för att bekämpa de förödande effekterna av olagliga droger, såsom fentanyl, som inte känner några jurisdiktionsgränser. Genom att arbeta tillsammans kan vi göra vår region till en säkrare plats för alla, säger Fort Collins polisassistent Adam McCambridge. 

Fort Collins Building Department dömde båda hemmen för mildrande åtgärder. Ytterligare avgifter väntar. Bokningsbilder är inte tillgängliga just nu.

"Fentanyl förstör liv i vårt samhälle, och vi kommer att fortsätta arbeta med våra partners för att hålla återförsäljarna ansvariga", säger LCSO Investigations Captain Bobby Moll. "De här distributionsundersökningarna är utmanande och resurskrävande, men varje piller vi får från gatan är ett potentiellt liv som kan räddas."

Anklagelserna är bara en anklagelse, och åtalade anses oskyldiga tills och såvida de inte är skyldiga bevisade.


Lokala resurser

Om du eller någon du känner kämpar med fentanyl, opioider eller andra droger, finns resurser tillgängliga i vårt community:

[RÄTTELSE: Det första pressmeddelandet angav att en husrannsakningsorder i 3500 blocket av Windmill Drive inträffade samma dag. Denna sökning genomfördes i augusti 2023 och gav användarmängder av metamfetamin. Hemmet var förknippat med misstänkta i det här fallet och dömdes för mildrande.]

 

Publicerad på: 
Onsdagen den 13 mars 2024 - 12:06
Kontaktuppgifter: 

Public Information Officer
Larimer County Sheriff's Office
(970)980-2501 |  E-postadress

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil