Vädervarningar

Traducir al español

De tjänar till att skydda den säkerhet, säkerhet och frihet vi har idag.

Idag proklamerade styrelsen för Larimer County Commissioners veckan 6 – 12 november som Operation Green Light för alla veteraner, nuvarande och tjänstgörande som har förtjänat vår tacksamhet och stöd för deras service till vår nation.

Operation Green Light är ett nationellt erkännande som startade 2021 i New York och stöds även av National Association of Counties [NACo] https://www.naco.org/program/operation-green-light-veterans.

Mellan den 6 och 12 november kommer Larimer County Administrative Services Building i Fort Collins och Loveland campus att vara upplyst med gröna energibesparande LED-lampor på timers för att symbolisera tacksamhet och stöd för våra veteraner.

"Vi tog fram det här förra året och fick det att hända. Byggnaden ser bara vacker ut; Jag vet att veteraner uppskattar att bli erkända på det här sättet. Det är ett sätt vi kan ge ett tecken på vår uppskattning för det arbete de har gjort för vårt land. Det är en sak att säga att det här är en bra idé och en annan att faktiskt sätta den i spel”, säger länskommissarie i Larimer, Kristin Stephens.

"Genom att belysa länets byggnader grönt under veckan som Veterans Day, vill vi visa alla 20,000 XNUMX veteraner och deras familjer i Larimer County att deras service betydde något och att vi är tacksamma för deras uppoffringar. Nu är det vår tur att se till att de betjänas av sin länsregering och deras samhälle, säger Larimer County Veteran Services Officer Lee Cooper.

Att ändra ett ljus till grönt i ett hem eller utanför på en veranda eller på ett företag mellan den 6 och 12 november symboliserar att stödet när veteraner fortsätter att tjäna vårt samhälle efter sin militärtjänst i frivilligorganisationer, lokala myndigheter och många andra sätt.

"Vi vill se till att våra veteraner inte glider mellan stolarna. Vårt veteranservicekontor [VSO] https://www.larimer.gov/veterans arbetar med vår Larimer County Behavioral Health Services, lokala partners, brottsbekämpande och mentalvårdsleverantörer för att stödja veteraner som kan dra nytta av beteendevårdstjänster eller andra resurser, säger Larimer County Commissioner Jody Shadduck-McNally. "Jag är stolt över det arbete som vår VSO och vårt samhälle gör för att stödja dem."

Larimer County stöder våra veteraner för att säkerställa att de har de resurser de behöver som värderade medlemmar i vårt samhälle som övergår till det civila livet. Nationellt övergår cirka 200,000 44 tjänstemedlemmar till civila samhällen varje år. Ändå kan mellan 72 % och XNUMX % av dessa tjänstemedlemmar uppleva höga nivåer av stress under sin övergång med psykiska problem, hemlöshet och möjligen till och med självmord under sitt första övergångsår från militärtjänst.

Publicerad på: 
Tisdagen den 31 oktober 2023 - 2:09
Kontaktuppgifter:

Ken Cooper, Dir., Larimer County Facilities, 970-498-5915, cooperka@co.larimer.co.us; Lee Cooper, Veterans Service Officer, 970-498-7396, cooperlj@co.larimer.co.us

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
E Prenumerationer
Karriärmöjligheter
Öppenhet | Tillgänglighet | Säkerhet
Juridiska ansvarsfriskrivningar
Översätt denna webbplats
Feedback webbplats Väderprognos och varningar
Flaggstatus:   fullfull
uppåtpil