Vädervarningar

Traducir al español
SHR

Uppdateringar finns tillgängliga i utredningen om misstänkt dödsfall.

Söndagen den 10 september 2023 runt 10:18 fick Dispatch en rapport om en person som låg på Foothills Trail nära Horsetooth Reservoir. Utryckningspersonalen hittade mannen som var avliden. Larimer County Coroner's Office identifierade honom som Paul Gallenstein, 64, från Fort Collins.

En obduktion visade att Mr. Gallensteins död orsakades av en skottskada. Utredarna arbetar fortfarande med att förstå omständigheterna kring händelsen, och dödssättet har ännu inte fastställts.

Ett team från Utredningar, Forensic Services, Emergency Services, K9 och drönaroperatörer genomförde en omfattande sökning i området. Något vapen hittades inte. Sökinsatserna påverkades dock av det täta lövverket som omgav platsen och kraftiga regn under dagarna efter händelsen. Om någon hittat en pistol eller andra föremål på Reservoir Ridge Foothills Trail som kan vara kopplade till detta fall, vänligen kontakta LCSO omedelbart.

[Uppdatering: denna person har identifierats och kontaktats] Utredarna försöker också nå en barmhärtig samarit som var på spåren morgonen då händelsen inträffade. Mannen gick ut med sin hund och hjälpte EMS-personal på platsen, men han lämnade innan utredarna kunde intervjua honom om några kritiska detaljer som han kan ha sett eller hört i området. Ett foto bifogas. Utredarna skulle vilja prata med den här personen och alla som var på Foothills Trail vid Reservoir Ridge mellan 9:00 och 11:00 den 10 september.

"Våra utredare har arbetat oavbrutet för att spåra vittnen, information och bevis i det här fallet", säger kapten Bobby Moll. "Vi slutar inte arbeta förrän vi får reda på vad som hände med Paul. Våra djupaste kondoleanser går till hans vänner och familj under denna tid av sorg och osäkerhet.”

Alla som har information om detta fall ombeds kontakta LCSO-utredaren Ryan Adams på 970-498-5174. Personer som vill vara anonyma kan också kontakta Crime Stoppers of Larimer County på 970-221-6868 eller www.stopcriminals.org.


[9 / 13 / 23]

Larimer County Sheriff's Office-utredare ber samhällsmedlemmar om information relaterad till ett misstänkt dödsfall.

Den 10 september 2023 runt 10:18 fick Dispatch en rapport om en person som låg på Foothills Trail nära Horsetooth Reservoir. Utryckningspersonalen hittade mannen som var avliden. De Larimer County Coroner's Office identifierade honom som Paul Gallenstein, 64, från Fort Collins. Omständigheterna kring hans död är fortfarande under utredning.

Ett foto på Mr Gallenstein bifogas. Alla som var i närheten av Foothills Trail på morgonen den 10 september och som såg honom eller som kan ha relevant information om det här fallet ombeds kontakta LCSO-utredaren Ryan Adams på 970-498-5174. Personer som vill vara anonyma kan också kontakta Crime Stoppers of Larimer County på 970-221-6868 eller www.stopcriminals.org.

Utredningen pågår och ingen ytterligare information kommer att lämnas i nuläget.

Klicka på ett foto för att förstora.Publicerad på: 
Onsdagen den 13 september 2023 - 10:40
Kontaktuppgifter: 

Public Information Officer
Larimer County Sheriff's Office
(970)980-2501 |  E-mail address

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
E Prenumerationer
Karriärmöjligheter
Öppenhet | Tillgänglighet | Säkerhet
Juridiska ansvarsfriskrivningar
Översätt denna webbplats
Feedback webbplats Väderprognos och varningar
Flaggstatus:   fullfull
uppåtpil