Översätt till spanska

Larimer County Department of Natural Resources (LCDNR) bjuder in samhället att gå med oss ​​i september när vi firar 30 år av National Public Lands Day, hela månaden. 

Med samhällets hjälp har LCDNR bevarat över 56,000 100 hektar mark och hanterar nästan XNUMX miles av stigar, vilket gör Larimer County extra speciellt. För att fira vår offentliga marks positiva nytta kommer guidade vandringar för alla åldrar att erbjudas, en klass om att ansluta till naturen genom observation och konst, och skyskådning på Hermit Park Open Space.

Vi kommer också att vara värdar för en zoom-frågestund om volontärarbete med LCDNR, så om du någonsin har velat bli lägervärd, eller frivillig rangerassistent, eller bli en frivillig naturforskare och lära andra om våra fantastiska öppna ytor, registrera dig och få dina frågor besvarade.

Dessutom, tre volontärsprojekt kommer att hållas 21-23 september för att markera National Public Lands Day, som är officiellt den 23 september. Aktiviteter inkluderar borttagning av staket för vilda djurs säkerhet vid Horsetooth Mountain Open Space, projekt för underhåll av spår vid Horsetooth Reservoir och en skräprensning vid Carter Lake.

Alla evenemang är gratis, men anmälan krävs på offero.larimer.org/calendar. För mer information, besök larimer.gov/naturalresources.

Om oss:
Larimer County Department of Natural Resources uppdrag är att koppla samman människor, natur och plats. Sedan 1954 har Larimer County förvärvat och bevarat ett stort nätverk av offentliga och privata marker. Idag finns tretton offentliga fastigheter tillgängliga för rekreation och njutning, och över 56,000 XNUMX hektar mark inom dess gränser har bevarats. För mer information, besök larimer.gov/naturalresources

Klicka på ett foto för att förstora.Publicerad på: 
Onsdagen den 23 augusti 2023 - 9:50
Kontaktuppgifter: 

Julie Enderby
Handledare för utbildning och volontärer
jenderby@larimer.org
(970) 619-4552

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil