Vädervarningar
Översätt till spanska

Ansökningar tas nu emot för Larimer Countys Department of Natural Resources (LCDNR) 2024 Small Grants for Community Partnering Program. I 25 år har programmet beviljat bidrag till samhällen i hela Larimer County med hjälp av en del av försäljningsskatten Help Preserve Open Space för naturbaserade grannskaps- och samhällsprojekt. Sedan starten har programmet delat ut nästan 400,000 232 USD i XNUMX projekt i hela Larimer County.

Alla ansökningar måste ha inkommit senast 11:59 fredagen den 13 oktober 2023. Sökande kan begära upp till $3,500 2024 per ansökan för projekt som äger rum i Larimer County. Projekten måste vara färdigställda för projekt i slutet av 2024. Bidrag tilldelas i mars XNUMX.  

LCDNR inbjuder nya och återkommande ideella organisationer, HOAs, grundskolor och samhällsbaserade organisationer att ansöka om startpengar eller kapacitetsstöd för projekt som passar in i en av de fem bidragskategorierna nedan.

Små bidrag för Community Partnering Program Logotyp

  1. Ger eller förbättrar naturlandskap, inklusive vilda livsmiljöer, floder, våtmarker, samlingsplatser för utomhusgemenskaper, grannskapsparker, grönområden, sjöar/dammar, etc.
  2. Ger naturbaserad miljöutbildning möjligheter, inklusive skyltar och material för utomhuspedagogik, utomhusklassrum, workshops, utbildningar etc.
  3. Skapa möjligheter för människor att få kontakt med marken genom att tillhandahålla tillgång till naturen för dem som upplever hinder, inklusive begränsade transiteringsmöjligheter, ekonomiska hinder osv.
  4. Skapa möjligheter för människor att få kontakt med marken via lokal jordbruksmatproduktion (projekt som inkluderar metoder för att förbättra jord, vatten, livsmiljö eller gemenskapskoppling till jordbruk).
  5. Forskning på öppna ytor i Larimer County.

LCDNR erbjuder ett 2024 Small Grants Program Webinar torsdagen den 31 augusti kl 10:00 MST. På detta möte kommer deltagarna att lära sig mer om hur det här programmet fungerar, viktiga uppdateringar, hur man skickar in en konkurrenskraftig ansökan och andra tips. Anmäl dig idag och boka din plats!

Ansökningslänken, riktlinjer och instruktioner, budgetarbetsblad och all annan information om programmet finns på: www.larimer.gov/small-grants. För mer information, kontakta Jennifer Almstead, Small Grants Program Coordinator, på (970) 619-4569 eller jalmstead@larimer.org.

Om Larimer County Department of Natural Resources

Natural Resources förvaltar Larimer Countys fantastiska utomhusplatser, inklusive magnifika öppna ytor och vattenbaserade rekreationsområden, och främjar ansvarsfull markvård genom ogräshantering och sunda skogsbruksmetoder. För att lära dig mer, besök www.larimer.gov/naturalresources.

Klicka på ett foto för att förstora.Publicerad på: 
Tisdagen den 15 augusti 2023 - 12:23
Kontaktuppgifter:

Jennifer Almstead, programkoordinator

970-619-4569

jalmstead@larimer.org

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil