Covid-19 info  COVID-instrumentpanel

Carolina och Tomas Quinonez, båda anställda i Larimer County Human Services Department, är mottagare av 2022 års Ranger Brendan Unitt Community Service Award.

Brendan Unitt var en Larimer County Natural Resources Ranger som gav tillbaka till vårt samhälle på otaliga sätt. Han miste livet i augusti 2020 rädda nödställda simmare under en storm vid Horsetooth Reservoir i Larimer County.

Ranger Brendan Unitt Service Award delas ut till en anställd i Larimer County till hans minne vem demonstrerar en passion att tjäna sitt samhälle genom osjälviska handlingar av samhällstjänst.

Både Carolina och Tomas tjänar vårt samhälle på otaliga sätt genom att få ut information och resurser till dem för att nå och stärka familjer som kan ha språkbarriärer eller inte har den nödvändiga tillgången till dessa resurser. Carolina är en Case Manager på Larimer County Office on Aging, och Tomas är en Community Navigator i barn-, ungdoms- och familjeavdelningen, båda inom Department of Human Services. 

"Tack för att du hjälper folk i vårt samhälle att navigera i systemet och stöttar folk i vårt samhälle som kan behöva lite språkhjälp. Ditt ge tillbaka är mycket lovvärt. Jag vill tacka dig från djupet av mitt hjärta, säger Larimer County Commissioner Jody Shadduck-McNally.

Carolina finner alla möjligheter både under sitt jobb och utanför arbetet för att säkerställa att de i det spansktalande samhället förstår och har tillgång till resurser som är tillgängliga för dem. Hon kopplar också samman invandrarfamiljer som deporteras med myndigheter, kyrkor och ideella organisationer med nödvändiga resurser.

"Du förkroppsligar andan hos Ranger Brendan Unitt, som gick utöver plikten. Jag tycker att det är en riktig gåva att kunna olika språk och få kontakt med olika kulturer”, säger länskommissionären i Larimer, John Kefalas. "Jag vill också ge en shout-out till vår kommitté för vägledande principer som arbetar mycket hårt för att försöka bestämma vem som får priset. Det är ingen lätt uppgift."

Under Cameron Peak Fire och East Troublesome Fires var Tomas på plats och nådde ut till familjer som använder spanska som sitt primära språk, och delade med sig av resurser och information för att komma åt de resurser som är tillgängliga för dem under och när de återhämtade sig från båda bränderna. Tomas arbetar även i Faderskapsinitiativet så att engagerande pappor finns i familjer. Som samhällsnavigator med stödet familjer, starkare gemenskap, fokuserar Tomas på att förebygga barnmisshandel och tidigt ingripa.

"Det är verkligen spännande att ge det här priset till en familj som förbinder sig att ta hand om andra", säger länskommissarie i Larimer, Kristin Stephens. "Du gör det på dina dagjobb, sedan på natten och på helger och lediga dagar tjänar du också samhället och hittar människor som kämpar i vårt samhälle --- röster och ansikten som vi inte ser ofta och ibland som måste Dölj - genom att nå ut till människor som är utsatta i vårt samhälle. Jag är tacksam för det.”

Om Ranger Brendan Unitt Community Service Award:

Brendan Unitt Brendan började tjänstgöra som Larimer County Natural Resources Boat Ranger vid Horsetooth Reservoir 2020. Han engagerade sig helhjärtat för att ge säkerhetshjälp och akutinsatser till besökare vid Horsetooth Reservoir. Den 20 augusti 2020 dog Brendan Unitt när han räddade nödställda simmare under en plötslig kraftig storm på Horsetooth Reservoir. Brendan var bara några dagar ifrån att börja klasser genom polisakademin på Aims Community College. Han var 27 år gammal. Ranger Unitts tjänst och uppoffring till invånarna i Larimer County hedras årligen genom Ranger Unitt Award.

Publicerad på: 
Tisdagen den 15 november 2022 - 3:40

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

(+ 970) 498-7000 XNUMX XNUMX
Kontakta Oss
Våra vägledande principer

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
E Prenumerationer
Öppenhet | Tillgänglighet | säkerhet
Juridiska ansvarsfriskrivningar
översätta
Feedback webbplats Väderprognos och varningar
Flaggstatus:   Amerikanska flagganfullColorado flaggafull
uppåtpil