Vädervarningar
Larimer County Administrative Offices, District Attorney och Courts kommer att vara stängda för att fira Juneteenth National Independence Day-helgen den 19 juni 2024. Larimer County Soptippen kommer att vara öppen. Kritiska länstjänster störs inte av stängningar.
Översätt till spanska
SHR

Larimer County Sheriff's Office undersöker döden av en man som hittades i North Fort Collins på onsdagen. 

Den 10 april 2024 runt 12:20 fick LCSO en rapport om en avliden person i ett dike vid Highway 287 och Taft Hill Road. En arbetare utförde underhåll på en kulvert när han hittade mannen. Utredarna behandlade platsen och mannen transporterades till Larimer County Coroners kontor. 

Baserat på bevis som samlats in på platsen fastställde utredarna ett möjligt namn och en familjekontakt för mannen. Medan officiell rättsmedicinsk bekräftelse fortfarande väntar, har familjen underrättats. Rättsläkaren kommer att offentliggöra hans identitet vid ett senare tillfälle, liksom dödsorsaken och dödssättet, i väntan på toxikologiska resultat. 

Förundersökningen och obduktionen avslöjade inga uppenbara indikationer på fult spel; utredarna arbetar dock fortfarande med att fastställa vad som hände med mannen. Alla med information, som inte redan har pratat med polisen, ombeds kontakta utredare Marcus Simelane på (970) 498-5515. Personer som vill vara anonyma kan också kontakta Crime Stoppers of Larimer County på 970-221-6868 eller www.stopcriminals.org. 

"Våra utredare och kriminaltekniska team hade väldigt lite information när de kom till den här platsen. Med hjälp av sin expertis och metodiska bearbetning samlade de snabbt in detaljer och bevis för att börja få en tydligare bild, säger kapten Bobby Moll, som leder utredningsavdelningen. "Även om det fortfarande finns mycket arbete kvar att göra, uppskattar jag det snabba svaret som gjorde det möjligt för dem att påbörja processen att få svar för en sörjande familj."

Publicerad på: 
Fredagen den 12 april 2024 - 11:53
Kontaktuppgifter: 

Public Information Officer
Larimer County Sheriff's Office
(970)980-2501 |  E-postadress

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil