Översätt till spanska
Foto av Bob Overbeck, Larimer County Assessor

Bob Overbeck

Rådgivare

Av hälso- och säkerhetsskäl kommer ingångsservice på Fort Collins Larimer County Assessor's Office på andra våningen att vara tillfälligt stängd 2, 4 och 5 mars på grund av byggnation på den våningen på 6 W. Oak St., Fort Collins.

Kontoret öppnar igen för inträde den 7 mars kl. 8, och allmänheten kan fortfarande nå Assessor's Office https://www.larimer.gov/assessor via e-post, telefon och 24-timmars drop box på 200 W. Oak St. Fort Collins.

"Jag uppskattar allas tålamod medan byggaktiviteten pågår, och vår erfarna och kunniga personal är här för att hjälpa allmänheten måndag till fredag ​​från 7:30 till 4:30," sa Larimer County Assessor Bob Overbeck.

Publicerad på: 
Torsdagen den 29 februari 2024 - 11:27
Kontaktuppgifter:

Bob Overbeck, Larimer County Assessor, 970-498-7050, overbebc@co.larimer.co.us

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil