Översätt till spanska
SHR

Fredagen den 23 februari 2024, ungefär klockan 6, fick Dispatch en rapport om att en man hade misshandlat en familjemedlem som fick måttliga skador. Medan ställföreträdare svarade på bostaden, som ligger i 800-kvarteret Longview Drive i Berthoud, fick de veta att den misstänkte hade beväpnat sig med en pistol. När ställföreträdare kom till platsen lämnade alla utom den misstänkte bostaden säkert. 

När han kontaktades per telefon var den misstänkte samarbetsvillig och gick ut och omhändertogs säkert. Uppföljningsintervjuer genomfördes och sannolika skäl fastställdes för att arrestera den misstänkte på flera anklagelser. Florida-mannen, identifierad som Robert Johnson (12-19-2003) har arresterats för följande:

• Mordförsök i första graden (F2)
• Hotfullt (F5)
• 2:a gradens misshandel (F4)
• 3:e gradens misshandel (M1)
• Blockering av telefontjänst (M1)

"Vi är tacksamma mot vårt otroliga team av avsändare, patrulldeputerade, utredare och vår kriminaltekniska enhet som snabbt reagerade för att hjälpa till i denna spända situation", säger Berthoud Sgt. Justin Williamson. "Våld är aldrig svaret, och den misstänkte fattade rätt beslut att komma ut från bostaden på egen hand. Vi är tacksamma för den gynnsamma lösningen av denna situation, utan ytterligare skador." 

Johnson utfärdades en $150,000 XNUMX kontantobligation av Larimer County Court. En bokningsbild har bifogats. 

Anklagelserna är bara en anklagelse och den tilltalade anses oskyldig tills och om inte motsatsen bevisats.
 

Klicka på ett foto för att förstora.Publicerad på: 
Fredagen den 23 februari 2024 - 4:02
Kontaktuppgifter: 

Public Information Officer
Larimer County Sheriff's Office
(970)980-2501 |  E-postadress

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil