Vädervarningar
Översätt till spanska
Foto på Irene Josey, kassör i Larimer County och offentlig förvaltare

Irene Josey

Kassör och offentlig förvaltare

Larimer County Treasurer och Public Trustee Irene Josey påminner skattebetalarna om att torsdagen den 29 februari 2024 är deadline för att betala den första hälften av din fastighetsskatt. Denna tidsfrist gäller för skattebetalare som betalar sin skatt i två lika stora delbetalningar; andra halvan ska vara 15 juni. Skattebetalare som väljer att betala hela beloppet i en betalning måste betala senast den 30 april. Betalningskuponger skickades med det ursprungliga skattemeddelandet i februari.

För din bekvämlighet finns det flera sätt att göra din betalning. Fastighetsskatt kan betalas online med kredit-/betalkort eller elektronisk check. Det tillkommer inga avgifter för elektroniska checkbetalningar. Du kan också posta betalningar till Larimer County Treasurer, PO Box 2336, Fort Collins, CO 80522 och betalningar som skickas med poststämpel från US Postal Service före eller innan den 29 februari kommer att anses vara aktuella. Om du vill betala personligen är vårt kontor öppet måndag till fredag ​​från 8:4 till 30:24 eller så kan du använda vår säkra 200-timmars inlämningsbox på XNUMX W. Oak St., Fort Collins. För att säkerställa korrekt kredit, vänligen hänvisa till ditt schemanummer på din check och inkludera dina betalningskuponger. Mer information om dessa alternativ finns på https://www.larimer.gov/treasurer/pay.   

Enligt Colorados reviderade stadgar leder underlåtenhet att hålla tidsfristerna till en bedömning av dröjsmålsränta för försenad betalning.

Om din fastighetsskatt betalas av ditt bolånekonto och du har frågor om den betalningen, vänligen kontakta ditt hypoteksbolag för mer information.

Om du inte har fått ditt Larimer County fastighetsskatteutdrag för 2023 skatter som ska betalas 2024, eller har några andra frågor, ring Larimer County Treasurer's Office på (970) 498-7020, maila oss på lctreasurer@larimer.org eller använd vår chattfunktion via vår hemsida https://www.larimer.gov/treasurer.

Publicerad på: 
Fredagen den 23 februari 2024 - 1:20
Kontaktuppgifter:

Irene E. Josey, Larimer County Treasurer & Public Trustee (970) 498-7020

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil