Översätt till spanska

Vem underhåller vägen och bron jag kör på varje dag? Vart tar mitt skräp vägen? Är restaurangen jag ska äta säker?

Hitta svar på hur dessa och andra viktiga offentliga tjänster tillhandahålls till alla invånare i Larimer County i vår kostnadsfria 10-veckorsklass, Larimer County 101. Oavsett om du bor i en stad, stad eller utanför dessa jurisdiktioner, erbjuder Larimer County många tjänster du använda varje dag.

LC101 är en interaktiv klass och tar emot ansökningar nu för vår session våren 2024. Klassen träffas på torsdagskvällar från 6 till 8 från 30 mars till 21 maj 23. För att anmäla dig till klassen, besök https://www.larimer.gov/LC101.  

LC101 introducerar klassmedlemmar till hur Larimer County-tjänster tillhandahålls till invånare av personerna som tillhandahåller dessa tjänster. Klassmedlemmar får interagera med förtroendevalda och personal under kursen.

Klassmedlemmar lär sig om länets budget, fastighetsskatter, val, Larimer County Clerk and Recorder, Assessor, Treasurer, Sheriff, District Attorney, Coroner, markanvändning, bygga vägar och broar, mänskliga tjänster, folkhälsa, fast avfall, korrigeringar av samhället, och mer.

Klasser hålls på olika platser för att hålla upplevelsen fräsch, och klassmedlemmarna besöker faciliteter som The Ranch Events Complex, Horsetooth Area Information Center, Behavioral Health, Community Corrections, Emergency Management och Larimer County deponi.

För mer information, kontakta Jordan Dunn, på 970-498-7364, dunnjw@co.larimer.co.us.

Publicerad på: 
Torsdagen den 15 februari 2024 - 11:24
Kontaktuppgifter:

Jordan Dunn, 970-498-7364, dunnjw@co.larimer.co.us.

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil