Vädervarningar
Översätt till spanska
Foto på Irene Josey, kassör i Larimer County och offentlig förvaltare

Irene Josey

Kassör och offentlig förvaltare

Larimer County Treasurer & Public Trustee Irene Josey ber fastighetsägare i Larimer County att titta på din post för leverans av din 2023 som ska betalas i 2024 fastighetsskatt eller vykort för fastighetsskatt.

När du granskar din fastighetsskatteräkning, vet att medan du betalar dina skatter till kassörens kontor, har kassören i uppdrag att betala ut medlen till de olika skattemyndigheterna som är kopplade till din fastighet. Var du bor i länet avgör vilka skattemyndigheter som betjänar dig.

Besök kassörens hemsida (www.larimer.gov/treasurer) till:

  • Om du inte deponerar din fastighetsskatt hos ditt bolånebolag kan du betala dina skatter online (e-Checks är gratis, bekvämt och säkert; kredit-/betalkort mot en avgift). Du har möjlighet att betala din skatt i en hel delbetalning senast den 30 april, eller i två lika stora delbetalningar med den första halvan till 29 februari och den andra halvan till den 15 juni.
  • Skaffa fastighetsskattehistorik och kvitton för betalningar.
  • Se och skriv ut din skattedeklaration för innevarande år.

Betalningar kan skickas till Larimer County Treasurer & Public Trustee, PO Box 2336, Fort Collins, CO 80522. Om du föredrar att betala personligen kan du använda vår 24-timmars säkra avlämningsbox som ligger i det sydvästra hörnet av Larimer County Courthouse kontor på 200 West Oak St. Fort Collins, CO 80521, eller på vårt kontor på andra våningen mellan klockan 8 och 4:30. För att säkerställa korrekt kredit, vänligen hänvisa till ditt schemanummer på din check.

159,865 158,074 skattedeklarationer kommer att skickas, inklusive 3,127 2,506 fast egendom, 130 5,695 personlig egendom, XNUMX XNUMX husbilar och XNUMX skattedeklarationer som fastställts av staten. Dessutom kommer över XNUMX XNUMX påminnelser om skattedeklaration att skickas till personer via e-post som har registrerat sig för elektroniska aviseringar.

Nästan 86,969 XNUMX av meddelandena är traditionella helsidesutdrag inklusive betalningskuponger. De som återstår är vykort, vilket minskar papper och kostnader för alla skattebetalare. Vykort skickas till fastighetsägare vars skatt tidigare har betalats via ett spärrat konto av hypoteksbolaget eller fastigheter som är skattebefriade. Om du vill granska ditt uttalande innan du får det med posten kan du göra det här:  https://www.larimer.gov/treasurer/taxinfo/statementinfo.

Behöver din postadress uppdateras? En anledning till att du kanske inte får ditt fastighetsskatteutdrag kan vara att din postadress är felaktig i våra register. För att ändra din postadress, besök vår hemsida.

Skattebetalare som har skatt på egendom och vill upprätta en betalningsplan ombeds att ringa (970) 498-7023.

Vi uppskattar ditt tålamod medan du väntar på dina uttalanden i år. Med de senaste ändringarna i Colorados lagar för att tillgodose fastighetsskatteavdrag försenades hela processen. Om du inte har fått ditt skatteutdrag eller om du har andra frågor eller funderingar, ring vårt kontor på (970) 498-7020, maila oss på lctreasurer@larimer.org eller använd vår chattfunktion via vår webbplats på www.larimer.gov/treasurer

Publicerad på: 
Torsdagen den 1 februari 2024 - 11:32
Kontaktuppgifter:

Irene Josey, Larimer County Treasurer & Public Trustee, 970-498-7020

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil