Vädervarningar
Översätt till spanska

Säg vad du tycker om att forma vårt läns framtid! Larimer County inbjuder alla invånare att delta i 2024 års Larimer County Community Survey. Din feedback är avgörande för att utvärdera och förbättra våra länstjänster. Detta är din möjlighet att uttrycka dina åsikter och hjälpa oss att förstå dina behov bättre. Enkäten är snabb, enkel och dina svar kommer att vara konfidentiella. Din input kommer direkt att påverka hur vi kan hjälpa dig bättre.

 

Låt oss arbeta tillsammans för att göra vårt län till en ännu bättre plats att leva, arbeta och frodas på. Gör enkäten idag och bli en del av den förändring du vill se! 

 

https://bit.ly/Larimer24Survey

Grafik som säger: "Din röst, vår framtid! Forma Larimer County idag! Ta 2024 års Larimer County Community Survey." Grafiken inkluderar en hand som använder en mobiltelefon för att svara på en undersökning.
Publicerad på: 
Torsdagen den 25 januari 2024 - 11:34

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil