Översätt till spanska

Vår miljö är en av de aspekter som gör Larimer County till en så bra plats att bo, arbeta och leka på. Om du känner någon eller en organisation som har varit en stor förvaltare av vår miljö, nominera dem till ett Environmental Stewardship Award. 

Länsstyrelsen och miljö- och vetenskapsrådet tar emot nomineringar till 2024 års Environmental Stewardship Awards. Både privatpersoner och organisationer är välkomna att delta.

Deadline för nominering av årets priser är den 24 mars 2024. Det är enkelt att nominera online, besök bara https://www.larimer.org/boards/environmental-and-science-advisory-board/awards/nominate.

Priserna uppmärksammar individer, organisationer och företag som engagerar sig i aktiviteter som exemplifierar enastående förvaltning av vår miljö. Dessa projekt kan vara stora eller små, komplexa eller enkla och spänner över ett brett spektrum av aktiviteter. De kan också vara pågående evenemang eller engångsaktiviteter.

Projekt kan vara självnominerade eller nominerade av andra, och alla är berättigade att nominera en värdig individ, organisation, företag eller offentlig myndighet till ett pris. En lista över tidigare utmärkelser för förvaltarskap är tillgänglig genom att besöka https://www.larimer.org/boards/environmental-and-science-advisory-board/awards

ESAB granskar var och en av nomineringarna och ger rekommendationer till styrelsen för Larimer County Commissioners, som gör det slutliga urvalet. Vinnarna erkänns av styrelsen för Larimer County Commissioners vid ett särskilt offentligt möte.  

Publicerad på: 
Onsdagen den 24 januari 2024 - 12:00
Kontaktuppgifter:

Shelley Bayard de Volo, [970] 498-5738, sbayard@larimer.org.

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil