Vädervarningar
Översätt till spanska
SHR

En man från Wyoming greps i Wellington för kidnappning och misshandel på torsdagskvällen. 

Strax efter 5. den 18 januari 2024 fick Dispatch en rapport om en vit Cadillac som färdades i cirka 100 mph söderut på I-25 nära Wellington, Colorado. Uppringaren rapporterade att han såg en kvinna i fordonet vifta med händerna och skrika på hjälp. En Larimer County Sheriff's Office Sergeant lokaliserade fordonet som färdades norrut på 6th Street och Cleveland Avenue i Wellington. Han försökte stoppa fordonet, men föraren vägrade följa det och körde iväg. Deputerade blockerade fordonet på I-25 överfart vid Cleveland Avenue-avfarten och gjorde ett högrisktrafikstopp. 

En man och kvinna klev ur fordonet medan två barn satt kvar i bilen. Föraren, identifierad som Derrick Richie (DOB 11/07/1988) från Cheyenne, Wyoming, var inte samarbetsvillig och slogs med ställföreträdare. Deputerade använde mindre dödliga verktyg i ett försök att få hans efterlevnad. Han fortsatte att göra motstånd, men ställföreträdare kunde ta honom i förvar på ett säkert sätt.

Det kvinnliga offret vårdades för lindriga skador. Inga suppleanter skadades under kampen. Richie frigavs medicinskt på ett sjukhus i området och bokades sedan in i Larimer County-fängelset runt 9:30. på följande avgifter:

•    2nd Degree Kidnappning - 3 punkter (F4)
•    1:a gradens misshandel (F3)
• 3:e gradens misshandel (M1)
•    Barnmisshandel - medvetet eller hänsynslöst - 2 punkter (M2)
•    Kört under påverkan av droger
• Våld i hemmet

En bokningsbild bifogas. Han utfärdades en $20,000 XNUMX kontant/borgensförbindelse av Larimer County Court.

Anklagelserna är bara en anklagelse, och den tilltalade antas vara oskyldig tills motsatsen bevisats.
 

Klicka på ett foto för att förstora.Publicerad på: 
Fredagen den 19 januari 2024 - 4:08
Kontaktuppgifter: 

Public Information Officer
Larimer County Sheriff's Office
(970)980-2501 |  E-postadress

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil