Översätt till spanska

Larimer Board of County Commissioners, i samarbete med Colorado Water Center vid Colorado State University, tillkännager lanseringen av Larimer County Water Education Series.

Den fyra månader långa serien av interaktiva sessioner syftar till att ge samhället värdefulla insikter i de kritiska vattenrelaterade frågorna och initiativen som påverkar Larimer County och dess invånare.

Water Education Series kommer att sträcka sig från augusti till november 2023 och innehålla fyra distinkta sessioner, som var och en fokuserar på ett specifikt ämne för vattenförvaltning och bevarande. Genom presentationer, paneldiskussioner och frågestunder kommer deltagarna att få möjlighet att samarbeta med regionala vattenexperter och få en djupare förståelse för de utmaningar och möjligheter som Larimer Countys vattenresurser står inför.

Schemat för Water Education Series är som följer:

 

1. Vattenförsörjning och risker – 21 augusti 2023, från 6 till 8 i Larimer County Administrative Services Building, 200 W. Oak St., Fort Collins.

2. Vattenbesparing och delning – 20 september 2023, från 6 till 8 på Larimer County Loveland Campus, 200 Peridot Ave., Loveland.           

3. Vattendelare hälsa & inströmsflöden – 18 oktober 2023, från 6 till 8 på Larimer County Loveland Campus, 200 Peridot Ave., Loveland)

4. Vad är nästa steg för Larimer County Water – 16 november 2023, från 6 till 8 i Larimer County Administrative Services Building, 200 W. Oak St. Fort Collins.

 

Varje session kommer att innehålla en Water 101-introduktion, presentationer från uppskattade regionala experter, en paneldiskussion och en öppen frågestund. Sessionerna är utformade för att ge tillgänglig information och djupgående insikter i vattenförvaltningens komplexa värld. Sessionerna kommer att hållas personligen och spelas in, och session ett och fyra kommer att livestreamas kl www.larimer.gov  för att ta emot både personliga deltagare och de som föredrar att delta på distans.

"Vi är glada över att få Larimer County Water Education Series till vårt samhälle", säger Larimer County Director of Community Planning, Infrastructure and Resources Lesli Ellis. "Vatten är en värdefull resurs som påverkar alla aspekter av våra liv, och dessa sessioner kommer att ge invånarna kunskap och verktyg för att bidra positivt till en hållbar förvaltning av våra vattenresurser."

Serien kommer att täcka ett brett spektrum av ämnen, inklusive vattenförsörjning och risker, vattenbesparing och delning, vattendelars hälsa, inströmsflöden och planer för Larimer Countys vattenförvaltning.

"Vi är fast beslutna att främja samarbete och kunskapsutbyte mellan samhällsmedlemmar, beslutsfattare och experter", säger Karen Schlatter från Colorado Water Center. "The Water Education Series ger en plattform för att engagera sig i lokala vattenfrågor, samhällsbaserade perspektiv och innovativa lösningar."

För de som är intresserade av att delta, delta på distans eller få tillgång till inspelningar av sessionerna, besök Larimer County Water Education Series webbplats för mer information.

Följ med oss ​​när vi utforskar den intrikata världen av vattenförvaltning, delar insikter och arbetar tillsammans för att säkra en hållbar framtid för Larimer Countys vattenresurser.

Om Larimer County:


Larimer County betjänar alla invånare och företag genom förvaltning av många samhällsresurser, förbättring av infrastruktur och underhåll, planeringstjänster, transparenta offentliga register, initiativ för mänsklig och ekonomisk hälsa och breda samhällsomfattande offentliga säkerhetstjänster. Länet har ett rikt jordbruks- och västerländskt arv som återspeglas i vårt engagemang för hög livskvalitet och bevarande av våra naturområden.

Om Colorado Water Center vid Colorado State University:


Colorado Water Center leder tvärvetenskapliga forsknings-, utbildnings- och uppsökande program för att ta itu med komplexa och utvecklande vattenrelaterade utmaningar i och utanför Colorado. Vi gör det genom att främja samarbete mellan högre utbildning och vattenintressenter, syntetisera vattenforskningsresultat för att informera beslutsfattande och policy och inspirera nästa generations vattenledare.

 

Publicerad på: 
Måndagen den 14 augusti 2023 - 9:58

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil