Översätt till spanska
SHR

Från måndagen den 8 juli 2024 till och med måndagen den 22 juli 2024 kommer Larimer County Sheriff's Office att ha information publicerad på vår hemsida angående frisläppandet av ett sexuellt våldsamt rovdjur (SVP) i samhället.

Informationen publiceras i enlighet med Colorado Revised Statues 16-13-901 till 16-13-905 för att specifikt meddela gärningsmannen och generellt förbättra allmänhetens säkerhet och skydd. Informationen läggs ut i stället för ett samhällsmöte.

Larimer County Sheriff's Office har ingen laglig befogenhet att styra var en sexualförbrytare kan bo. Om det inte finns domstolsrestriktioner är de konstitutionellt fria att bo var de än vill. Brottsbekämpande myndigheter kan dela information om sexförbrytare med samhället på grund av Jacob Wetterling Act från 1994, och i fallet med sexuellt våldsamma rovdjur måste brottsbekämpande myndigheter aktivt meddela medborgarna.

På grund av det mogna innehållet i informationen som kommer att presenteras är det inte tillrådligt att låta barn se meddelandet. Det rekommenderas dock starkt att lämplig SVP-information och allmän säkerhetsinformation granskas med barn efter att föräldrar har läst och förstått meddelandet.

Återigen, syftet med denna anmälan är att förbättra allmänhetens säkerhet och skydd. Vaksamhet eller användning av denna information för att trakassera, hota eller skrämma gärningsmannen, gärningsmannens betydelsefulla andra eller communityts meddelandeteam är kriminellt beteende och kommer inte att tolereras.

För frågor angående detta meddelande, kontakta utredningstekniker Harry Bowen på 970-498-5142.

Se den bifogade informationen för detaljer:

 

Publicerad på: 
Måndagen den 8 juli 2024 - 12:42
Kontaktuppgifter: 

Public Information Officer
Larimer County Sheriff's Office
(970)980-2501 |  E-postadress

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil