Översätt till spanska
Foto på Irene Josey, kassör i Larimer County och offentlig förvaltare

Irene Josey

Kassör och offentlig förvaltare

Larimer County Treasurer & Public Trustee Irene Josey påminner skattebetalarna om att fastighetsskatter för andra halvan måste vara betalda senast den 15 juni. Denna tidsfrist gäller för skattebetalare som betalar sin skatt i två lika stora delbetalningar och den första halvan ska betalas den 29 februari. Fastighetsskatter som inte har betalats senast juni 15 kommer att bli brottsligt den 16 juni och är föremål för förfallen ränta i enlighet med Colorados lagar. Om du valde det fullständiga betalningsalternativet skulle betalningen ske den 30 april och blev förfallen den 1 maj.

För din bekvämlighet finns det flera sätt att göra din betalning. Fastighetsskatt kan betalas online med kredit- eller betalkort (mot en avgift) eller elektronisk check (ingen avgift). Du kan också skicka betalningar till Larimer County Treasurer, PO Box 2336, Fort Collins, CO 80522, och betalningar som skickas med poststämpel från US Postal Service före eller innan den 15 juni kommer att anses vara aktuella. Betalningar kan lämnas i vår säkra 24-timmars inlämningsbox på 200 W. Oak St., Fort Collins, eller betalas personligen. Våra kontorstider är måndag till fredag ​​från 8:00 till 4:30. Vänligen inkludera din betalningskupong med din betalning. Om du inte har din betalningskupong, vänligen inkludera ditt schemanummer. 

Företagare som kan ha svårt att betala både sin fastighets- och egendomsskatt bör kontakta kassörens kontor för att se om en plan för betalning av personlig fastighetsskatt skulle passa dem. Befintlig Colorado Revided Statute [CRS] tillåter county kassörer att skapa betalningsplaner endast för personlig egendomsskatt. Detta gäller inte för andra typer av fastighetsskatter.

Om du har några andra frågor eller funderingar vänligen kontakta oss per telefon på (970) 498-7020, via e-post på lctreasurer@larimer.org eller via vårt onlinechattalternativ på www.larimer.gov/treasurer

Publicerad på: 
Fredagen den 7 juni 2024 - 12:14
Kontaktuppgifter:

Irene Josey, Larimer County Treasurer & Public Trustee (970) 498-7020

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil