Larimer County Administrative Services, distriktsåklagare och deponi kommer att vara stängda för Memorial Day-helgen den 27 maj 2024. Kritiska länstjänster störs inte av stängningar.
Översätt till spanska

Nästan 300 samhällsmedlemmar besökte The Ranch den 1 maj för den inledande Larimer County Office on Aging Community Fair som anordnades av Office on Aging, en del av Aging and Adult Services Division inom Department of Human Services.

Det kostnadsfria evenemanget erbjöd ett utrymme för äldre vuxna, vårdgivare och individer som planerar för framtiden för att lära sig om åldrandeinitiativ i samhället och få kontakt med resurser. Deltagare kopplade till 50 samhällsorganisationer under en leverantörsmässa som inkluderade hälsotjänster, transporter, hemtjänst, fritidsaktiviteter, andrum och mer.

Utbildningssessioner gav communitymedlemmar värdefull kunskap och insikter:

Samhällsmässan avslutades med en ceremoni för att fira 2024 års vinnare av Older Americans Month Awards. Varje maj, under Older Americans Month, Office on Aging hedrar två exceptionella gemenskapsmedlemmar för deras förespråkande och engagemang för seniorer i vårt samhälle. I år delade Larimer County Commissioners Shadduck-McNally och John Kefalas ut Outstanding Senior Volunteer Award till Janis Markuson och Outstanding Family Caregiver Award till Bob Branch. Läs mer om var och en av pristagarna här.

För mer information om de program och tjänster som Larimer County Office on Aging erbjuder, besök larimer.gov/seniors.


Katie Stieber i division Aging & Adult Services hälsar en deltagare.
Publicerad på: 
Lördagen den 4 maj 2024 - kl. 11
Kontaktuppgifter: 

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil