Vädervarningar
Larimer County Administrative Offices, District Attorney och Courts kommer att vara stängda för att fira Juneteenth National Independence Day-helgen den 19 juni 2024. Larimer County Soptippen kommer att vara öppen. Kritiska länstjänster störs inte av stängningar.
Översätt till spanska

Nomineringar tas emot för den 46:e årliga Conrad Ball Award för att uppmärksamma en individ eller ett team för deras betydande förbättringar av straffrättsliga förhållanden i Larimer County.

Priset är uppkallat efter den avlidne hedervärde 8:e distriktsdomaren Conrad L. Ball, som gjorde betydande framsteg inom det straffrättsliga systemet. Till hans ära accepteras varje år nomineringar för att erkänna en individ för deras betydande bidrag till det straffrättsliga systemet.

Priset kan också tas emot av ett team som valts ut av kollegor, medarbetare, medmottagare eller en bosatt i Larimer County. Besök https://www.larimer.org/cjs/comcor/conrad-ball-award för att se tidigare mottagare och lära dig mer om priset.

Prisnomineringarna hålls varje vår och priset delas ut under hösten. Larimer County Community Corrections hanterar prisprocessen, väljer mottagare och arrangerar ett middagsevenemang för att presentera priset.

För att nominera en individ eller ett team, komponera en kort uppsats som inte är längre än två maskinskrivna sidor som beskriver den nominerades prestationer. Nomineringar accepteras fram till den 7 juli 2023 och kan skickas in på tre sätt:

 

Uppkopplad:                 www.larimer.org/nominate-conrad-ball

e-post:                   NThompson@Larimer.org

US Mail: Attn: Nora Thompson, Larimer County Community Corrections, 2255 Midpoint Dr., Fort Collins, Colorado 80525

Publicerad på: 
Fredagen den 3 maj 2024 - 12:49
Kontaktuppgifter:

Nora Thompson Larimer County Community Corrections, 970-498-7304, NThompson@larimer.org

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil