Covid-19 info  COVID-instrumentpanel

SHR

En misstänkt är häktad för kidnappning och våld i hemmet efter en 5-timmars uppehåll med polisen.

Den 14 mars 2023 klockan 10:43 svarade Larimer County Sheriff's Office på en incident med våld i hemmet i ett hem i Bellvue/Poudre Canyon. Ett vuxet kvinnligt offer hade hållits i huset i mer än ett dygn och misshandlats av den vuxne manlige misstänkte. När ställföreträdare anlände kunde offret fly och fördes till ett områdessjukhus med allvarliga skador.

Den misstänkte identifierades som Jared Gassen (DOB 02/15/84), från Bellvue. Gassen barrikaderade i bostaden och vägrade gå ut. Larimer County Regional All Hazards/Crisis Response Team reagerade för att hjälpa. Flera mindre dödliga verktyg användes i ett försök att få hans samarbete, men Gassen fortsatte att vägra kommandon. Klockan 4:02 greps han med hjälp av K9 Tyr. Gassen fick medicinsk behandling och bokades in i Larimer County Jail på följande anklagelser:

  • Andra gradens kidnappning (F4)
  • Andra gradens misshandel (F4)
  • Våld i hemmet

Ytterligare avgifter väntar. En bokningsbild bifogas.

"Våra ställföreträdare förlitade sig på sin utbildning, starka taktiska beslutsfattande och en mängd olika verktyg för att nå detta resultat", säger patrulllöjtnant Jamie Smith. "Våldssamtal i hemmet är ofta oförutsägbara och farliga för alla inblandade, och vi är tacksamma för detta trygga slut."

Narkotikaanvändning utreds som en möjlig faktor i detta fall. Tack till våra offentliga säkerhetspartners på UCHealth som hjälpte till med denna incident. Anklagelserna är bara en anklagelse, och den tilltalade antas vara oskyldig tills motsatsen bevisats.


Våld i hemmet påverkar individer och familjer i många samhällen. Om du eller någon du känner upplever intim partnermisshandel finns resurser tillgängliga här i Larimer County:

Crossroads Safehouse: https://crossroadssafehouse.org/ 

Estes Valley Crisis Advocates: https://www.crisisadvocates.org/

Alternativ till våld: https://alternativestoviolence.org/   

SAVA Center: https://savacenter.org/

Klicka på ett foto för att förstora.Pressmeddelande
Publicerad på: 
Onsdagen den 15 mars 2023 - 2:24
Kontaktuppgifter: 

Public Information Officer
Larimer County Sheriff's Office
(970)980-2501 |  E-mail address

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
E Prenumerationer
Öppenhet | Tillgänglighet | säkerhet
Juridiska ansvarsfriskrivningar
översätta
Feedback webbplats Väderprognos och varningar
Flaggstatus:   Amerikanska flagganfullColorado flaggafull
uppåtpil