Larimer County Administrative Services, distriktsåklagare och deponi kommer att vara stängda för Memorial Day-helgen den 27 maj 2024. Kritiska länstjänster störs inte av stängningar.
Översätt till spanska
Foto på Irene Josey, kassör i Larimer County och offentlig förvaltare

Irene Josey

Kassör och offentlig förvaltare

Om du är en fastighetsägare i Larimer County, titta på din post för leverans av din 2022, som betalas i 2023 fastighetsskatt eller fastighetsskatt vykort.

Larimer County Treasurer & Public Trustee Irene Josey sa att skattedeklarationerna skickades den 26 januari 2023.

När du granskar din fastighetsskatteräkning, vet att medan du betalar dina skatter till kassörens kontor, har kassören i uppdrag att fördela medlen till de olika skattemyndigheterna som är kopplade till din fastighet. Var du bor i länet avgör vilka skattemyndigheter som betjänar dig. 

Besök kassörens hemsida (www.larimer.gov/treasurer) till:

  • Betala din skatt online (e-checkar är gratis, bekväma och säkra; kredit-/betalkort mot en avgift). Du har möjlighet att betala din skatt i en hel delbetalning senast den 1 maj, eller i två lika stora delbetalningar med den första halvan till 28 februari och den andra halvan till den 15 juni.
  • Skaffa fastighetsskattehistorik och kvitton för betalningar.
  • Se och skriv ut din skattedeklaration för innevarande år.

Betalningar kan skickas till Larimer County Treasurer & Public Trustee, PO Box 2336, Fort Collins, CO 80522. Om du föredrar att betala personligen kan du använda vår 24-timmars säkra avlämningsbox som ligger i det sydvästra hörnet av Larimer County Courthouse kontor på 200 West Oak St. Fort Collins, CO 80521, eller på vårt kontor på andra våningen mellan klockan 8 och 4:30. För att säkerställa korrekt kredit, vänligen hänvisa till ditt schemanummer på din check.

160,898 155,931 skattedeklarationer har skickats, inklusive 2,927 1,639 fast egendom, 138 3,600 lös egendom, 704.9 24 husbilar och 2021 skattedeklarationer av staten. Dessutom kommer över 2022 XNUMX påminnelser om skatteutdrag att skickas till personer via e-post som har registrerat sig för elektroniska aviseringar. Josey sa att betalning av dessa skatter kommer att ge över XNUMX miljoner dollar för skattemyndigheter i hela Larimer County, cirka XNUMX miljoner dollar mer från XNUMX som ska betalas i XNUMX års inkassoprocess.

Nästan 89,451 XNUMX av meddelandena är traditionella helsidesutdrag inklusive betalningskuponger. De som återstår är vykort, vilket minskar papper och kostnader för alla skattebetalare. Vykort skickas till fastighetsägare vars skatt tidigare har betalats via ett spärrat konto av hypoteksbolaget eller fastigheter som är skattebefriade. Om du vill granska ditt uttalande innan du får det med posten kan du göra det här:  https://www.larimer.gov/treasurer/taxinfo/statementinfo.

Behöver din postadress uppdateras? En anledning till att du kanske inte får ditt fastighetsskatteutdrag kan vara att din postadress är felaktig i våra register. För att ändra din postadress, besök vår hemsida.

Skattebetalare som har skatt på egendom och vill upprätta en betalningsplan ombeds att ringa (970) 498-7029.

Om du inte har fått ditt skatteutdrag senast den 31 januari eller om du har andra frågor eller funderingar, ring vårt kontor på (970) 498-7020, maila oss på lctreasurer@larimer.org eller använd vår chattfunktion via vår webbplats på www.larimer.gov/treasurer.  

Publicerad på: 
Fredagen den 27 januari 2023 - 2:08
Kontaktuppgifter:

Irene Josey, Larimer County Treasurer & Public Trustee (970) 498-7020

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil