Vädervarningar
Översätt till spanska

Larimer County Commissioner Kristin Stephens har valts ut att gå på Harvard University John F. Kennedy School of Government för ett treveckors program under sommaren som medlem av Gates Family Foundations 42:a klass av Harvard Fellows. 

Stephens var en av sex andra som valts ut bland ett konkurrenskraftigt antal sökande. Deltagarna i programmet utvecklar nya färdigheter och strategier för att hantera komplexa offentliga frågor för att leda sina organisationer mot effektiva resultat. Nuvarande Larimer County Commissioner John Kefalas var en stipendiat i programmet 2011.

Under det tre veckor långa interaktiva programmet arbetar myndigheter och offentliga ledare med sina kamrater och Harvard-fakulteten för att hitta lösningar på kritiska utmaningar som de står inför som offentliga ledare i snabbt föränderliga sociala och politiska miljöer.

Sedan 1980 har stiftelsens program gjort det möjligt för mer än 270 av Colorados främsta samhällsledare att delta i Kennedyskolans ledande befattningshavare inom statliga och lokala myndigheter. Varje vår bjuder Gates Foundation in valda, utsedda och karriärtjänstemän från statliga och lokala myndigheter i Colorado att ansöka till Kennedy School Program.

Publicerad på: 
Tisdagen den 26 april 2022 - 2:31
Kontaktuppgifter:

Länsstyrelsen, bocc@larimer.org, 970-498-7010

Jag vill

Larimer County, Colorado

200 W. Oak Street
Fort Collins, CO 80521
Karta över anläggningar

Anslut med oss

Larimer County på Facebook Larimer County på Twitter Larimer County på YouTube Larimer County på LinkedIn Instagram
Sociala medier | E Prenumerationer
Väderprognos och varningar
Översätt denna webbplats
uppåtpil